Fethiye'nin "En" Güzelleri Seçildi

Son Güncelleme:

Fethiye’de bir ajans tarafından düzenlenen Best Of Fethiye Güzellik ve Modellik Yarışmasında heyecan sona erdi.

Fethiye'de bir ajans tarafından düzenlenen Best Of Fethiye Güzellik ve Modellik Yarışmasında heyecan sona erdi. Yaklaşık 3 aydan bu yana elemeleri yapılan Best Of Fethiye Güzellik ve Modellik Yarışmasında Fethiye'nin Best Of 1.'si, lise öğrencisi 15 yaşındaki Gizem Öz seçilirken Best Of Fethiye Erkek Güzeli ise 18 yaşındaki öğrenci Emir Şerefoğlu seçildi.


Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi Salonunda yapılan güzellik ve modellik yarışmasında finalde 14 kız ile 14 erkek yarışmacı ter döktü. Yarışmacılar 2 kez podyuma çıkıp jüri önünden geçerlerken, izleyenler tarafından sık sık alkışlandılar. "Köy çocukları için el ele" kampanyası amacıyla yapılan yarışmada yarışmacıların heyecanını yatıştırmak için sanatçılar Pasha Haktan Koç, Mustafa Mert ve popçu Aykan ile Mestan sahne alarak şarkılar söyleyip izleyenleri coşturdu.


Jüri üyeleri Hande Güney, Meire Özdemir, Pasha Haktan Koç, Leyla Metin, Gamze Güven, Yasin Koç, Hakan Kutlu, Wendy Vande Wovw'un verdiği puanların ardından bir kez daha podyuma çıkan güzeller ilgiyle izlendi. Yarışmada Buse Talaş sempati güzeli, Levent Fındıklı sempati erkek güzeli, Meryem Öneş Fotomodel güzeli, Vedat Özdaş fotomodel erkek güzeli, Hande Utlu Best Of 3. güzeli, Emre Keskin, Best Of 3. Erkek güzeli, Şebnem Selen Güven Best Of 2. güzeli, Meriç Ünlü Best Of 2. güzeli, Gizem Öz Best Of 1. güzeli, Emir Şerefoğlu da Best Of 1. erkek güzeli seçildiler.


Dereceye girenlere çeşitli ödüller verilirken, Best Of Fethiye 1.'lerinin Türkiye Güzellik Yarışmasına katılacakları bildirildi. Yarışmayı düzenleyen Fuat Yılmaz bu yarışmayı köy çocukları için düzenlediklerini Fethiye'de bir grupla beraber oturulmayacak durumda olan evleri 2. el eşyalar toplayarak oturulacak hale getirdiklerini bu yarışmanın gelirini de bu durumdaki köy çocuklarına harcayacaklarını söyledi. - MUĞLA

Kaynak: İHA