Fotoğraflarla Jandarma Sergisi Kahramanmaraş Piazza'da
Son Güncelleme:
Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı, Fotoğraflarla Jandarma adlı fotoğraf sergisini, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezinde açtı.
Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı, kuruluşunun 175. yıldönümü etkinlikleri kapsamında, "Fotoğraflarla Jandarma" adlı fotoğraf sergisini, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde açtı.
Kuruluşu Osmanlı İmparatorluğu dönemine kadar uzanan ve başarılarla dolu 175 yılı geride bırakan Jandarma teşkilatının sergisi ilk günden yoğun ilgi gördü. Geçmişten günümüze nostalji rüzgarları estiren sergide, siyah-beyaz ve renkli fotoğraflardan oluşan birbirinden değerli eserler yer alıyor.
Jandarma teşkilatının dünü ve bugününün fotoğraflarla anlatıldığı sergi, 28 Haziran'a kadar gezilebilecek. - KAHRAMANMARAŞ
Kaynak: İHA