Galatasaray Sınırdan Döndü
Son Güncelleme:
Sarı kırmızılılar, 2013/14 bütçesinde verdiği açıkla 45 milyon avronun altında kalarak olası bir yaptırımdan kurtuldu.
Galatasaray, UEFA'nın Finansal Fair-Play kuralları çerçevesinde 2012-14 yılları arasında belirlenen 45 milyon avroluk limiti aşmadığından önümüzdeki sene herhangi bir yaptırım görmeyecek.
SportMediaset'in haberine göre, Borussia Dortmund, Napoli, Porto ve Bayern gibi kulüplerin gelir dengesi açısından en iyi kulüpler olarak gösterilirken, Manchester City ve PSG'nin ise bu barajı aştığı ifade edildi. Öte yandan barajı aşan kulüpler için UEFA gelirlerine bloke konabileceği kaydedildi.
Uzun bir süre borç batağında yer alan sarı kırmızılıların, 2013/14 sezonu bütçesinde 44 milyon avro açık vereceği öngörülen haberde, gelir dengesini kuramayan kulüplerin Avrupa kupalarından men edilmesinin gündemde olduğu öğrenildi.
Kaynak: Goal.Com