Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor

Son Güncelleme:

Galatasaray, Avusturya'nın Graz şehrine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında yapılan antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına devam etti. Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, pas ve geniş alanda top kapma ve saklama çalışması yaptı. Antrenmanın sonunda çift kale maç oynandı. Sergio Oliveira'nın kas ağrısı nedeniyle ayrı bir çalışma yaptığı antrenmanı, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve bazı yöneticiler de takip etti. Galatasaray, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

- Galatasaray yeni sezon hazırlıklarına devam etti

GRAZ - Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Graz şehrine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında sürdüren Galatasaray, yaptığı antrenmanla çalışmalarına devam etti.

Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde tamamı basına açık olarak yapılan antrenmanda futbolcular ısınma hareketlerinin ardından, pas ve geniş alanda top kapma ve saklama çalışması gerçekleştirdi. Antrenman yarı sahada oynanan çift kale maçla tamamlandı. Antrenmanda Okan Buruk, futbolcularına sık sık uyarılarda bulundu.

Dün Macaristan temsilcisi Csakvar ile oynanan hazırlık maçında maçta uzun süre görev alan futbolcular antrenmanda yer almadı. Kas ağrısı olan Sergio Oliveira ise takımdan ayrı bir çalışma gerçekleştirdi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile bazı yöneticiler de antrenmanı takip etti.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: İHA