Gaziantep Adliyesi Önünde Silahlı Kavga: 2 Yaralı

Son Güncelleme:

Gaziantep Adliyesi önünde, aralarında husumet bulunan kuzenler arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olayda 1'i kadın, 2 kişi yaralandı.

Gaziantep'te, iddiaya göre aralarında husumet bulunan 36 yaşındaki Abdullah Koç ve amcasının oğlu 27 yaşındaki Yasin Koç, Zeytinli Mahallesi'nde bulunan Gaziantep Adliyesi önünde karşılaştı. Kuzenler arasında başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

KUZENİNE DOĞRU PEŞ PEŞE ATEŞ EDİP KAÇTI

Kavgada, yanında bulundurduğu av tüfeğini çıkaran Yasin Koç, kuzeni Abdullah Koç'a doğru peş peşe ateş açıp, kaçtı.

KUZEN DE, CEZAEVİNDEKİ OĞLUNU ZİYARETE GİDEN KADIN DA AĞIR YARALANDI

Abdullah Koç vücuduna isabet eden saçmalarla ağır yaralanırken, bu sırada kaldırımda yürüyen ve cezaevinde hükümlü bulunan oğlunu ziyarete giden 36 yaşındaki Emine Kurt da saçmaların vücuduna isabet etmesiyle ağır yaralandı.

SİLAH SESİNİ DUYANLAR BÖLGEYE KOŞTU

Silah seslerini duyanların ihbarıyla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar Koç ve Kurt, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Koç ve Kurt'un sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.

ZANLI, KISA SÜREDE YAKALANDI

Abdullah Koç ve Emine Kurt'u av tüfeğiyle ateş ederek yaralanmasına neden olan şüpheli Yasin Koç ise kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA