Gaziantep'te Vahşice Öldürülen Anne-Oğul 'Platonik Aşk' Kurbanı Çıktı

Son Güncelleme:

Anne ile oğlunun öldürüldüğü vahşi cinayetin, maktulün eşinin yeğeni tarafından işlendiği ortaya çıktı. Zanlı ifadesinde, yengesine aşık olduğunu itiraf etti.

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yaşanan vahşi cinayetin ardından "platonik aşk" çıktı. Anne ile oğlunun öldürüldüğü cinayeti işlediğini itiraf eden maktulün eşinin yeğeni, "Yengeme aşıktım." dedi.

ANNE ve OĞLU, BOĞAZLARI KESİLEREK ÖLDÜRÜLMÜŞ HALDE BULUNDU

Edinilen bilgiye göre, Yeşilyurt Mahallesi'nde yaşayan Ayşegül Bülbül (28) ile küçük oğlu Yasin Bülbül (4), dün sabah evde boğazları kesilerek öldürülmüş halde bulundu. İslahiye İlçe Jandarma ekiplerinin yaptığı soruşturma sonucunda, Ayşegül Bülbül'ün eşi Efendi Bülbül'ün Güngören Mahallesi'nde ikamet eden yeğeni Mutlu P. gözaltına alındı.

"YENGEME AŞIKTIM"

İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülen şüpheli Mutlu Polat, oğlu ile birlikte öldürülen Ayşegül Bülbül'e aşık olduğunu belirterek, "Ayşegül dayımın eşiydi. Yengeme aşıktım. Sabah saatlerinde eve gittim ve kapıyı açınca Ayşegül Bülbül'den su istedim. Ben eve yönelince Ayşegül, içeri girmemi önlemek için kapıyı sert şekilde kapattı. Bu duruma çok sinirlendim ve Ayşegül su ile geri dönünce bıçakla boğazından yaraladım. Bu sırada içeriden çıkan küçük çocuk Yasin olayı gördü ve ağlayarak bağırmaya başladı. Kendimi kaybettim ve onu da boyun kısmından bıçaklayarak kaçtım" dedi.

Suçunu itiraf eden Mutlu Polat işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

Kaynak: İHA