Genç Kadın, Tartıştığı Kocasına Kurşun Yağdırdı

Son Güncelleme:

Adana'da bir kadın, şiddetli geçimsizlik yüzünden tartıştığı kocasına evde bulunan silahla kurşun yağdırarak hayatına son verdi.

Adana'da bir kadın, şiddetli geçimsizlik yüzünden tartıştığı kocasını silahla vurarak öldürdü.

ÇOCUKLARIN EVDE BULUNMADIĞI SIRADA TARTIŞMA YAŞANDI

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında bir süredir geçimsizlik bulunan Hasan-Çilem Karabulut çifti arasında çocuklarının evde bulunmadığı sırada tartışma çıktı.

EŞİNİN KURŞUN YAĞDIRDIĞI KOCA HAYATINI KAYBETTİ

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Çilem Karabulut, evde bulunan silah ile eşine kurşun yağdırdı. Hasan karabulut, yatak odasına kaçmaya çalışsa da vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kursunlar nedeniyle hayatını kaybetti.

SIRTINA ÇOK SAYIDA KURŞUN İSABET ETTİ

İhbar üzerine olay yerine giden ekipler, Hasan Karabulutu yatak odasında yatak ile komidin arasında ölü olarak buldu. Karabulut'un sırtına bir çok kurşun isabet ettiği belirlendi. Olay yerinde ise 6 boş kovan bulundu.

YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Haber üzerine eve gelen Hasan Karabulut'un yakınları burada uzun süre gözyaşı döktü. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olaydan sonra kaçan şüpheli Çilem Karabulut'un yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: İHA