Gençlerbirliği'ne Ankara'dan Destek Gidiyor

Son Güncelleme:

Gençlerbirliği taraftarları, oynayacağı ilk hazırlık maçında takımlarına destek olmak için Bolu'ya gidecek.

Gençlerbirliği taraftarları, oynayacağı ilk hazırlık maçında takımlarına destek olmak için Bolu'ya gidecek.


Gençlerbirliği Taraftar Derneği'nden yapılan yazılı açıklamada kırmızı-siyahlı taraftarların yarın Bolu'da oynanacak hazırlık maçında takımlarını "yalnız bırakmayacağı" ifade edildi.


Açıklamada, "Bolu Termal Otel'de saat 16.00'da başlayacak Birleşik Arap Emirlikleri Bani Yas takımı ile yapılacak bu sezonun ilk hazırlık maçında takımına moral vermek için tribündeki yerini alacaktır" denildi.


Tüm taraftarları maçı izleye davet eden yönetim, toplanma yeri olarak da saat 13.00'te Ankara 19 Mayıs Stadyumu önünü belirledi.


Muhabir: Musa Samur


Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli - ANKARA

Kaynak: AA