Grosskreutz Kazandığı Kupaları Vücuduna Kazıyor

Son Güncelleme:

Almanya ve Borussia Dortmund'un orta saha oyuncusu Kevin Grosskreutz takımıyla kazandığı üçüncü kupanın da dövmesini yaptırdı.

Dünya Kupası'nı kazanan Almanya'da hiç forma şansı bulamayan Grosskreutz omzuna Dünya Kupası'nın dövmesini yaptırdı.

Brezilya'da düzenlenen 2014 Dünya Kupası'nı Arjantin'i yenerek kazanan Almanya'da futbolcular tatilini sürdürüyor. Bu oyunculardan Kevin Grosskreutz da sırtına yaptırdığı yeni dövmenin resmini paylaştı. Oyuncunun kariyerinde daha önce kazandığı Almanya Kupası ve Bundesliga şampiyonluk kupalarının yanına yaptırdığı bu üçüncü dövmesi olan Dünya Kupası hakkında "Aslında Dünya Kupası'nda takımıma katkıda bulunamadığım için utanç duyuyorum." demişti.

Alman oyuncu için geçtiğimiz yıl karmaşık geçmişti. Her ne kadar takımı Dortmund'la kupalar kazansa da, deneyimli futbolcu iyi futbolunu sahaya yansıtmakta zorlanmıştı. Ayrıca oyuncunun geçen Mayıs ayında bir Köln taraftarına döner fırlatmış ve daha sonra bundan dolayı özür dilemişti.

Kaynak: EuroSport.com