Hakkari'ye Atanan Öğretmenler Kente Gelmeye Başladı

Son Güncelleme:

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından son yapılan öğretmen atamalarında görev yeri Hakkari olarak belirlenen öğretmenler kente gelmeye başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından son yapılan öğretmen atamalarında görev yeri Hakkari olarak belirlenen öğretmenler kente gelmeye başladı.


İl Milli Eğitim Müdürlüğü, kentte atanan öğretmenler için uyum semineri düzenledi.


Atatürk Kültür Merkezi'ndeki seminere, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, şube müdürleri ve yeni atanan öğretmenler katıldı.


Seminerde konuşan Kurtaran, Milli Eğitim Bakanlığı sayesinde Hakkari'nin bu yıl öğretmen konusunda en verimli dönemini yaşadığını söyledi.


Okulların ve öğrencilerin büyük heyecanla yeni öğretmenleri beklediğini vurgulayan Kurtaran, şöyle konuştu:


"Bu sene 900'e yakın arkadaşımız gitti ancak bakanlığımız sayesinde bu sene Hakkari tarihinin en yoğun atama dönemini yaşadı. Bin 300 civarında bir kadro bize tahsis edildi. Herkes elinden gelenin fazlasını yapması gerektiğinin bilincinde olmalıdır. Yeni öğretmenlerin ilimize gelmesi bizleri mutlu etti. Bu gelişinizden 75 bin öğrencimiz çok mutlu. İnşallah sizler de mutlu olacaksınız. Sizler de burada çalışmaktan inşallah zevk alacaksınız."


Etkinliğin ardından kentin yüksek kesimlerine çıkarak Hakkari'yi kuşbakışı izleyen öğretmenler, arkadaşlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi. - Hakkari

Kaynak: AA