Hamzaoğlu'ndan Beşiktaş'a Mesaj
Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Beşiktaş'ın Gekas'ı transfer ettiği yönündeki haberlere itibar etmiyor.
Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Yunan golcüleri Theofanis Gekas'ı cumantesi akşamı oynayacakları Beşiktaş'ın transfer listesine aldığına ilişkin haberlere itibar etmediğini söyledi.
Akhisar Belediyespor ile Gekas arasındaki sözleşmenin 2013-14 sezonunu da kapsadığının altını çizen Hamz Hamzaoğlu, "Açıkçası bu konu nasıl üretildi, bilmiyorum. Gekas bu haberleri, çok önemsemiyor. Takım halinde düşündüğümüz tek konu, sezon sonunda Süper Lig'de kalmış olmak" dedi. Beşiktaş'ın Gekas'ı resmi olarak istemesi durumunda gurur duyacaklarını da ekleyen Hamzaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Geçen sezon da ligimizde boy göstermiş bir futbolcunun, Akhisar Belediyespor formasıyla gösterdiği performansın ardından önemli kulüpler tarafından istenir hale gelmesi, bizi memnun eder. Ancak şu anda kulübümüzde tek bir kişi bile kümede kalmaktan başka bir şeyi düşünmüyor. Beşiktaş'ı cumartesi 20.00'de ağırlayacağımız maç dahil, kalan 5 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılıp, tarihimizde ilk kez yer aldığımız Süper Lig'de gelecek sezon da var olmak istiyoruz."