Hasan Yavuz Bakır: "Gaziantepspor Maçını Hafife Alma Lüksümüz Yok"

Son Güncelleme:

Spor Toto 1. Lig'de yarın Gaziantepspor'u konuk edecek Çaykur Rizespor'un kulüp basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, rakiplerinin genç oyuncularının yürekleriyle mücadele ettiğini, maçı kesinlikle hafife almadıklarını söyledi.

Bakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda Samsunspor maçında iki puan kaybettiklerini ifade ederek şampiyonluk yarışında  takım sayısının arttığını belirtti.
Ligde hiçbir maçın hafife alınamayacağına işaret eden Bakır, "Hiç  beklenmedik kayıplar yaşanıyor ve yarış her geçen hafta zorlaşıyor. Şampiyonluk,  play-off, kümede kalma mücadelesi için ligde ez az 15 takım hedef peşinde  koşuyor. Her maç sürprizlere gebe. İlk yarıda Gaziantepspor deplasmanında iki  puan kaybetmiştik. Gaziantepspor'un genç oyuncuları yürekleri ile mücadele  ediyor. Kesinlikle hafife alma lüksümüz yok." diye konuştu.
Bakır, şampiyonluk yarışında puan farkının çok az olduğuna dikkati  çekerek şunları kaydetti:
"Amacımız kazanıp Boluspor maçı öncesinde biraz olsun rahat nefes  almak. Son iki haftada kaybettiğimiz dört puan çok önemli. Bu maçta yaşanacak  puan kaybının telafisi ve açıklaması zor. Bu nedenle bu işin bilinciyle hareket  ediyoruz. Taraftarlarımız da bu bilinçle bizi yalnız bırakmasın. Hafta içi maç  oynamak zor ama onların bu zorlukta takımlarının yanında olacağına inanıyoruz.  Çünkü bizim hedefimiz yeniden Süper Lig'e dönmek ve bunu birlikte başaracağız."
Spor Toto 1. Lig'de 26. hafta maçları öncesi Çaykur Rizespor 46 puanla  lider, Gaziantepspor ise 4 puanla son sırada bulunuyor.

Kaynak: Skorer