Havza'da Toplum Destekli Polislik Çalışmaları

Son Güncelleme:

Havza Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Birimi tarafından okullara yönelik sürdürülen bilgilendirme çalışmaları devam ediyor.

Havza Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Birimi tarafından okullara yönelik sürdürülen bilgilendirme çalışmaları devam ediyor.


Havza Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Birimi tarafından çalışmalar kapsamında Havza Sağlık Lisesi'nde öğrencilere genel asayiş konuları hakkında seminer verildi.


Seminerde Toplum Destekli Polis Özkan Cinbek tarafından slayt gösterisi eşliğinde genel asayiş tedbirleri ve kuralları ile 155 hattının kullanımı anlatıldı.


Cinbek öğrencilere, yolda, okulda, mahallede ve sokakta şüphelendikleri kişileri kendilerine bildirmeleri ve özellikle düğünlerde havaya ateş etme gibi olaylardan uzak durmaları uyarısında bulundu.


Ayrıca toplantıda öğrencilere Havza'da 2012 yılında yaşanan asayiş olayları hakkında sayısal bilgiler verildi.


Muhabir: Özgür Uyaroğlu


Yayıncı: Dilek Sezen - SAMSUN

Kaynak: AA