Her Partiye Eşit Mesafedelermiş!
Doğan'ın maaşlı şarlatanlarının HDP aşkı
CNN Türk'te canlı yayın konuğu olan Selahattin Demirtaş'ın HDP'ye oy ver kurtul sözleri uzun süre KJ'de tutuldu.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, yine CNN Türk'te Ahmet Hakan'a konuk oldu. Gündeme ilişkin konuların konuşulduğu programda, Demirtaş'ın HDP'ye oy ver kurtul sözleri uzun süre KJ'de tutuldu.
HDP'YE OY VERİN ALGISI
Geçtiğimiz günlerde Doğan Yayın İlkeleri Kurulu toplantısında konuşan Aydın Doğan, her partiye eşit olduklarını açıklamıştı. Ancak CNN Türk'te Demirtaş'ın sözleri uzun süre tutularak HDP'ye oy verin algısı yapıldı.
DEMİRTAŞ'IN KONUK OLDUĞU PROGRAM SAYISINI UNUTTUK
Seçim propagandaları başladığı günden itibaren her hafta ekranlarını Demirtaş'a açan CNN Türk, Aydın Doğan'ın "Her partiye eşit mesafedeyiz" sözlerinin ne kadar boş ve anlamsız olduğunu ortaya koydu.