HÜDA-PAR Seçimlere Bağımsız Girmeye Hazırlanıyor

Son Güncelleme:

HÜDA-PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Hüseyin Yılmaz, parti içinde 7 Haziran'da yapılacak seçimlere 'bağımsız girelim' düşüncesinin çok ağır bastığını söyledi.

Hür-Dava Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Hüseyin Yılmaz, parti içinde 7 Haziran'da yapılacak seçimlere 'bağımsız girelim' düşüncesinin çok ağır bastığını söyledi.

"SEÇİME GİRMEYELİM DİYEN YOK"

HÜDA-PAR Gaziantep 1. Olağan İl Kongresi için Gaziantep'e gelen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Hüseyin Yılmaz, İHA'ya açıklamalarda bulundu. Yılmaz, seçimlere girip-girmeme ve ne şekilde girecekleriyle alakalı olarak kendi parti bünyelerinde bir anket çalışması gerçekleştirdiklerini söyledi. Yılmaz, "Bu anket çalışmasına ilçe birimlerimiz de dahil edildi. Şu anda bu anketin sonuçları dönmeye başladı. Halen gelme var ve devam ediyor. Tamamen bitmedi, dönüş tam sağlanmadı. Gelen bilgiler içerisine baktığımızda ağırlıklı olarak seçime girelim denildi. Girmeyelim diyen yok. Girmemiz gerekir diye genel bir konsensüs var" dedi.

"BAĞIMSIZ GİRME DÜŞÜNCESİ AĞIR BASIYOR"

Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Hüseyin Yılmaz, "Ne şekilde girelim şeklinde olarak da bağımsız girme düşüncesi şu an ağır basıyor. Anket sonuçlarında bağımsız girelim diye ağırlık basıyor. Şu an anket değerlendirmesi devam ediyor. Önümüzdeki hafta içerisinde sanırsam netlik kazanacak. O zaman bunu kamuoyu ile paylaşacağız "diye konuştu.

Kaynak: İHA