Hülya Avşar'ın Uyanıklığı İşe Yaramadı

Son Güncelleme:

Ayvalık'a giderken bir benzincide ihtiyaç molası için duran Hülya Avşar, tuvalet sırasının önüne geçmek isteyince bir kadından dirseği yedi!...

Geçtiğimiz gün müdavimi olduğu Ayvalık'a gitmek üzere yola koyulan Hülya Avşar; uyanıklık yapmaya çalışınca olanlar oldu! İstanbul-Ayvalık yolu üzerindeki bir benzincide 'ihtiyaç molası' veren Avşar Kızı; soluğu tuvalette aldı. Ancak; burada uzun bir kuyruk vardı.


UYANIKLIĞI İŞE YARAMADI!


Hemen pratik zekasını konuşturan ünlü sanatçı, yavaş yavaş sıranın önüne geçmeye çalıştı. Fakat; planı işe yaramadı. Hülya Avşar'ın birkaç sıra önündeki bir kadın; Avşar Kızı'nı tanımadı ve kendisine dirsek attı. Ünlü sanatçı da bu durumdan sonra sırada beklemeye koyuldu. Başına gelen olaya çok gülen Hülya Avşar, yaşadığını isim vermeden acunn.com'daki köşesinde şöyle anlattı:


KENDİSİYLE DALGA GEÇTİ


"Bulunduğun yol üzerinde VIP ünlü tuvaleti olmadığından kendini umumi tuvalette sıra beklerken buluveriyorsun. 'Siz olmasanız ben şimdi neydim?' diyerek kuyruğun önüne geçmeye çalışsan da; yediğin bir dirsek kendini kuyruğun arkasında bulmana yardımcı oluyor."


HEPİMİZ İNSANIZ


Avşar Kızı, 'umumi ünlüler' başlığıyla yazdığı yazısında şunları kaleme aldı: "Neymiş ünlüymüş, neymiş toplum içerisinde yürüyemiyormuş, neymiş tanınmamak için gözlük ve şapka takıyormuş, neymiş havalıymış; işte bir sıkışmayagör. Umumi tuvalette buluverirsin kendini; yani umumi sohbette. Hepimiz insanız işte.


Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr