İETT şoföründen skandal görüntü: Telefonla oynayarak otobüs kullandı

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

Başakşehir'de İETT şoförü sefer boyunca telefonla oynadı ve otobüs şeritten çıktı. Şoför, telefonunu bırakmayarak hem kendi canını hem de yolcuların canını tehlikeye attı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

İETT şoföründen skandal görüntü: Telefonla oynayarak otobüs kullandı

Otobüs şeritten çıktı, telefonu bırakmadı

İSTANBUL - Başakşehir'de İETT şoförü sefer boyunca telefonla oynadı. Otobüs şeritten çıksa da telefonunu bırakmayan sürücünün o anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Başahşehir'de bugün sabah saatlerinde Başakşehir'de 98 KM isimli Fenertepe - Sefaköy Metrobüs seferini yapan İETT otobüsünde şoförün telefonuyla oynayarak otobüsü sürdüğü görüldü. Hem kendi canını, hem de yolcuların canını hiçe sayan şoför şeritten çıksa da telefonu bırakmadı. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Kaynak: İHA