Iğdır'daki Satırlı Cinayet

Son Güncelleme:

Evinde uğradığı satırlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Cemalettin A'nın katil zanlıları eşi ve yeğeni tutuklandı.

Iğdır'da evinde uğradığı satırlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Cemalettin A'nın katil zanlıları eşi ve yeğeni tutuklandı.


Cemalettin A'nın öldürüldüğü olaydan yaralı kurtulan eşi Ö.A. ve yeğeni R.A, emniyetteki işlemlerinin ardından yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye getirildi.


Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece kasten ve planlı şekilde adam öldürme suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Öte yandan, Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Babal da adliye binası ve çevresindeki güvenlik önlemleri kontrol etti.


Olay


Özgür Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerindeki bir apartmanda yaşayan vatandaşlar, iki gün önce Cemalettin A'ya ait daireden gelen bağrışmalar üzerine ihbarda bulunmuş, olay yerine gelen polis ekiplerince evde yapılan incelemede Cemalettin A. satırla öldürülmüş, eşi Ö.A. ve yeğeni R.A. ise ellerinden yaralanmış şekilde bulunmuştu. - Iğdır

Kaynak: AA