İzmir Emekli Polislerden Zeytin Dalı Harekatı'na Destek
Emekli polislerden Zeytin Dalı Harekatı'na destekTÜRKİYE Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği İzmir Şubesi, Konak Meydanı'nda yaptığı basın açıklamasıyla Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi.
Emekli polislerden Zeytin Dalı Harekatı'na destek
TÜRKİYE Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği İzmir Şubesi, Konak Meydanı'nda yaptığı basın açıklamasıyla Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi.
Konak Meydanı'nda toplanan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği İzmir Şubesi üyeleri, TSK'nın terör örgütlerine yönelik olarak yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi. Yaklaşık 50 kişinin katıldığı basın açıklamasını okuyan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği İzmir Şubesi Başkanı Altan Yenice, Zeytin Dalı Harekatı'nın, uluslararası hukuka uygun ve bölgedeki güvenliğin sağlanmasına yönelik olduğunu belirterek, "Harekatın amacı Türkmen, Kürt ve Arap halklarını, terörün baskı ve zulmünden kurtarmaktır. Bu gerçekler ışığında, olumsuz hava şartlarına ve çetin coğrafi koşullarda Mehmetçiğimiz, devletimizin bekası için canı pahasına mücadelesine kesintisiz devam etmektedir. Ülkemiz üzerinde oynanmak istenen her türlü açık ve örtülü, amaç ve hedefleri bütün çıplaklığıyla ortada olan oyunlar ortadayken, yurdumuz içinde ve dışında her türlü provakatif söylemlere ve eylemlere dikkat etmemiz gerektiğini vurguluyoruz. Bizler de gerektiğinde bu vatanın birer Mehmetçiğiyiz" dedi.
Okunan basın açıklamasının ardından, dernek üyesi emekli polisler dağıldı.