Sürücüsünün alkollü olduğu kamyonet ile yolcu minibüsü çarpıştı: 12 yaralı

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

İzmir'in Buca ilçesinde meydana gelen kazada sürücüsünün alkollü olduğu kamyonet ile yolcu minibüsü çarpıştı. Araçtakilerin yolla savrulduğu kazada 12 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

12 kişinin yaralanmasına yol açan kaza, akşam saatlerinde Çamlıkule Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 290/5 Sokak'ta ilerlemekte olan B.S. idaresindeki kamyonet ile 290 Sokak üzerinde seyir halinde olan M.Ö. yönetimindeki yolcu dolmuşu çarpıştı.

SOKAKTAKİ AYDINLATMA DİREĞİNE ÇARPTI

Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da savrularak sokakta bulunan aydınlatma direğine çarparken, kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine adrese polis, 112 Acil Sağlık ve 110 ekipleri sevk edildi.

YARALILAR ÇEVREDEKİ HASTANELERE KALDIRILDI

İhbar üzerine adrese gelen polis ekiplerince trafik akışı durdurulurken, olay yerine gelen sağlık ekiplerince yol ortasında yatan yaralılara müdahale edildi. Ardından ambulanslara alınan 12 yaralı çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

KAMYONET SÜRÜCÜ ALKOLLÜ ÇIKTI

Öte yandan, dolmuş şoförünün basit yaralamadan aranması olduğu, kamyonet sürücüsünün ise 98 promil alkollü olduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA