Judo Ümit Milli Takımına Düzceli 3 Sporcu
Düzceli 3 sporcu Judo Ümit Milli Takımına davet edildi.
Düzceli 3 sporcu Judo Ümit Milli Takımına davet edildi.
Samsun'da düzenlenen ve 605 judocunun katılımıyla gerçekleştirilen Ümitler Türkiye Judo Şampiyonasına katılan Düzceli sporcular Sinem Taş, Beytullah Dere ve Dilara Çavdaro Milli Takıma seçildi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Antrenörü Ayhan Alayıldız, "Çocuklarımla gurur duyuyorum. Hedeflerimiz doğrultusunda 2016 Olimpiyatlarına Düzce'den sporcu göndereceğiz. Önümüze çıkan engellemelere rağmen başarılarımızı devam ettiriyoruz. Bundan sonraki şampiyonalarda da başarılarımızı daha da geliştireceğiz" dedi.
18 kişiyle turnuvaya katılan Düzceli judocular, bir Türkiye üçüncülüğü, iki tane de yedincilik elde ederek, uluslararası Nazım Canca Avrupa Judo Kupasında yarışmaya hak kazandı. - Düzce