Kahramanmaraş'ta yıkılan bina Malatya depremi sonrası paniğe neden oldu

Son Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde ağır hasar alan ve yıkımına devam edilen bir bina, dün Malatya'da meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki depremin hemen ardından yıkıldı. Bu durum vatandaşlar arasında paniğe neden oldu.

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen yıkıcı depremlerde ağır hasar alan ve yıkımına devam edilen binanın dün Malatya'da meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki depremin hemen ardından yıkılması paniğe neden oldu.


6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Elazığ'da ağır hasar alan binaların yıkımı devam ediyor. Bu çerçevede merkeze bağlı Sürsürü Mahallesi'nde yıkımına başlanan ve dün Malatya'da meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki depremin hemen ardından tek darbe ile yıkılan bina, vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Binanın yıkılma anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA