Karabükspor'un Yeni Hedefi Kupa
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz daha önce hedeflerinin ligde kalmak olduğunu, şimdi ise Ziraat Türkiye Kupası'nı hedef olarak gördüklerini söyledi.
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz daha önce hedeflerinin ligde kalmak olduğunu, şimdi ise Ziraat Türkiye Kupası'nı hedef olarak gördüklerini söyledi.
Yarın deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor, bu sabah yaptığı son antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Ligde kaldıklarını, artık prestij maçlarına çıktıklarını belirten Bülent Korkmaz, "Şimdi prestij maçlarına çıkıyoruz. Prestij demek en azından galip geldiğimiz zaman üst sıralara çıkacağız ve kulübümüze maddi gelir olacak. Ondan dolayı bu maçı önemsiyoruz. Hem kupada, hem de ligde son 2 maçımızda gol yemememiz bizi sevindiriyor. Galibiyetlere devam etmemiz gerekir. Her maç gibi bu maçta zor olacak. Ama Mersin maçını kazanmaya oynayacağız" dedi.
Tomiç ve Sheton'un sakatlıkları dolayısıyla sezonu kapattığını söyleyen Korkmaz, "Bu iki oyuncumuz önümüzdeki maçlarda olmayacak. Oynatmadığım bazı oyuncular var. Onları oynatacağım. Şans vereceğim oyuncuların en iyisini yapması gerekiyor. Yapacaklarına da inanıyorum" diye konuştu.
Korkmaz, artık Ziraat Türkiye Kupası'nı hedef olarak gördüklerini açıklayarak, şöyle konuştu:
"Hedef ligde kalmaktı. Bunu başardık. Şimdi yeni bir hedef ortaya çıktı. Karabükspor kupada hiçbir zaman yarı final oynamamış. Gidebildiğimiz kadar gitmek istiyoruz. Ama önce Boluspor'u geçmemiz lazım." - Karabük