Kendisini Polis Olarak Tanıtan Kişi Tarafından Dolandırıldığı İddiası
Son Güncelleme:
Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde bir kişi, kendisini polis olarak tanıtan kişi tarafından dolandırıldığı iddiasıyla şikayetçi oldu.
Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde bir kişi, kendisini polis olarak tanıtan kişi tarafından dolandırıldığı iddiasıyla şikayetçi oldu.
Alınan bilgiye göre, Bağlarbaşı Mahallesi'nde oturan Hayrettin B'yi (48) cep telefonundan arayan bir kişi, kendisini "İstihbarat Şubesinden Komiser Mustafa' olarak tanıttı.
Zanlının, "banka hesabından terör örgütü mensuplarına 72 bin TL aktarıldığını, adına çek ve senetlerin düzenlendiğini, bu işlemlerin takibi için cep telefonuna 540 TL'lik kontör para göndermesi gerektiğini" söylemesi üzerine, Hayrettin B. kontör parayı gönderdi.
Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan Hayrettin B'nin şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
- BURSA
Kaynak: AA