Halloween partisinin çıkışında arbede: Bolu'da AVM güvenlikçisi darp edildi, 4 kişi gözaltında
Bolu'daki 14 Burda AVM'de alkollü bir mekanın Cadılar Bayramı etkinliği sonrasında iki grup mekan çıkışında tartıştı, tartışma kısa sürede tekmeli yumruklu kavgaya döndü. Kavgayı ayırmak isteyen güvenlik görevlisi de saldırıya uğradı. Polis ekipleri 4 kişiyi gözaltına aldı; alkolün etkisindeki bir kişi ise ambulansla hastaneye götürüldü.
Bolu'da 14 Burda AVM içerisinde bulunan alkollü bir mekanda düzenlenen Cadılar Bayramı partisinde iki grup arasında çıkan kavgada 4 kişi gözaltına alındı. Kavgayı ayırmaya çalışan bir AVM güvenliği darp edilirken, alkolden etkilenen bir kişi hastaneye kaldırıldı.
MEKAN ÇIKIŞINDA TEKME VE YUMRUKLAR KONUŞTU
Olay, D-100 Karayolu Paşaköy Mahallesi mevkisinde bulunan 14 Burda AVM içerisindeki alkollü bir mekanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Cadılar Bayramı (Halloween) partisine katılan iki grup arasında mekan çıkışında henüz bilinmeyen bir nedenle sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine iki grup arasında tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavga çıktı.
ARAYA GİREN GÜVENLİK GÖREVLİSİ DARP EDİLDİ
Kavgaya ilk müdahaleyi AVM güvenlik görevlileri yaparken, tarafları ayırmaya çalışan bir güvenlik görevlisi de darp edildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri kavgaya karışan şahısları kontrol altına alarak 4 kişiyi gözaltına aldı. Öte yandan, mekanda alkolden etkilendiği öğrenilen bir kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar (16)