Ketel One İle Instagram'ın Buluşması
Mix Mondial'de farklı bir fotoğraf sergisi: "Masters of Instagram"
Türkiye'nin en büyük kokteyl festivali Mix Mondial kapsamında Nişantaşı Sofa Otel'de yer alan Frankie, 3-18 Ekim tarihleri boyunca Bun Design'ın ortaklarından tasarımcı Sertan Özbudun'un tasarladığı Life Cocktails temalı "Masters of Instagram" sergisine ev sahipliği yapıyor.
Frankie'de gerçekleşen serginin açılışına votka dünyasının aristokrat üyesi Ketel One'ın birbirinden güzel kokteylleri eşlik etti.
Aralarında Zeki Koen, Gökhan Avcıoğlu, Fahrettin Aykut, Esra Zarakol, Selim Asena gibi tasarım, mimari, cemiyet ve iş dünyasından isimlerin katıldığı sergide fotoğraflarla birlikte kullanılan üç boyutlu enstallasyonlar dikkat çekti. Serginin bir diğer özelliği ise fotoğrafların satış fiyatlarının Instagram'da aldığı beğeni sayısına göre belirlenmesi.
Sertan Özbudun'un geliştirdiği "#instagrexhibition" sergi konsepti, sadece bar ve restoranlarda sergilenmek üzere tasarlanıyor. Bu konseptle mekanları sergi alanı gibi kullanan Sertan Özbudun'un fotoğraflarının Mix Mondial kapsamında 03-18 Ekim tarihlerinde sergileneceği Frankie'den sonraki durağı Almanya'nın Stuttgard kentindeki TV kulesinin restoranı olacak.
Dünyanın en iyi kokteyl uzmanlarını ve lezzetlerini buluşturan Mix Mondial, 03 – 18 Ekim tarihleri arasında İstanbul, Ankara ve İzmir'in en iyi bar, gece kulübü, restoran ve cafe'lerinde gerçekleşiyor. Türkiye'nin en büyük kokteyl festivali Mix Mondial, dünyanın 1 numaralı votkası Smirnoff sponsorluğunda düzenleniyor.