Kılıçdaroğlu: Erdoğan Adeta Kendisini Ülkeyi Bölmeye Adamış Bir Başbakan Konumunda

Son Güncelleme:

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Okmeydanı'nda yaşanan olayların ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kullandığı üslubu eleştirerek, "Bütün yurttaşlarımı bir konuda uyarmak istiyorum.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Okmeydanı'nda yaşanan olayların ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kullandığı üslubu eleştirerek, "Bütün yurttaşlarımı bir konuda uyarmak istiyorum. Tuzağa düşmesinler. Erdoğan adeta kendisini ülkeyi bölmeye adamış bir başbakan konumunda" dedi.


CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Okmeydanı'nda yaşanan olaylara ilişkin İstanbul'da basın mensuplarının sorularını yanıtladı.


CHP lideri, Okmeydanı'nda yaşanan olayların ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kullandığı üslubu eleştirdi. CHP lideri, şöyle dedi:


"Bütün yurttaşlarımı bir konuda uyarmak istiyorum. Tuzağa düşmesinler. Erdoğan adeta kendisini ülkeyi bölmeye adamış bir başbakan konumunda. Kullandığı dil, üslup, ifadeler gerçekten de son derece rahatsız edici.


Neden ölenlerimizi anmalıyız. Geçmişten ders çıkarmayı bilmek için anmalıyız. Elinde silah, kurşun sıkarak, insanları öldürerek eğer provokasyon yapıyorsa hepimiz bunlara karşı ortak tavır sergilemeliyiz."

Kaynak: ANKA