Kılıçdaroğlu'ndan Engelli Çocukları Olan Ailelere Ziyaret

Son Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin bölge toplantısı için gittiği İstanbul'da engelli çocuklarıyla yaşayan iki aileyi ziyaret etti.

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin bölge toplantısı için geldiği İstanbul'da engelli çocuklarıyla yaşayan iki aileyi ziyaret etti. Tuzla Şifa Mahallesi'ndeki gecekonduda yaşayan Kara ailesinin engelli çocuğu Hakime Kara ile, Yabansu ailesinin yürüme engelli 9 yaşındaki çocuğu Umut Yabansu ile özel olarak ilgilenen ve sohbet eden CHP Lideri Kılıçdaroğlu ziyaretinde  ailelerin sorunlarını dinledi. Kaymak Kara kendisini ziyaret eden Kılıçdaroğlu'na  eşinin vefat ettiğini, oğlunun da hapiste olduğunu belireterek; " Aldığımız engelli yardımını da kestiler. Nasıl geçineceğimizi bilmiyoruz. Komşularımızın yardımıyla yaşıyoruz" dedi.  Kılıçdaroğlu CHP Tuzla İlçe Örgütü yöneticilerine talimat vererek yardım kampanyası açılmasını ve aile ile özel olarak ilgilenilmesini istedi.


Ziyaretlerede Kılıçdaroğlu'na Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ve CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin eşlik etti. Kılıçdaroğlu, ziyaret ettiği engelli çocuklara armağanlar verdi. - İstanbul

Kaynak: DHA