Kilis Osb Müteşebbis Heyeti Yeniden Oluşuyor
Kilis Organize Sanayi Bölgesi, yeni müteşebbis heyeti oluşturmak için çalışmalara başladı.
Kilis Organize Sanayi Bölgesi, yeni müteşebbis heyeti oluşturmak için çalışmalara başladı.
Kilis Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Savaşçıoğlu, yaptığı açıklamada, Yönetim Kurulu yetki süresinin Nisan 2012'de dolacağını, bu nedenle yeni müteşebbis heyet oluşumu gerçekleştirileceğini söyledi.
Savaşçıoğlu, şöyle konuştu:
"Bölgemiz Müteşebbis Heyeti ve Bölgemiz Yönetim Kurulu üyeleri 4562 Sayılı Organize Sanayi Bölgeleri Kanunu ve Uygulama Yönetmeliği gereğince Nisan 2012 tarihi itibarıyla iki yıllık sürenin dolması nedeniyle yeniden oluşturulmak için çalışmalarına başlamıştır. Heyet, İl Özel İdaresi, Kilis Belediye Başkanlığı, Kilis Ticaret ve Sanayi Odası ve Kilis Organize Sanayi Bölgesi içerisinde faaliyet gösteren katılımcılardan oluşmaktadır.
OSB'nin oluşumuna katılan kurum ve kuruluşlardan müteşebbis heyette kurum ve kuruluşlarını temsil edecek üyelerin bildirilmesi istenmiş olup, Bölgemiz içerisinde faaliyet gösteren katılımcılar arasından belirlenecek olan 7 asil 7 yedek üye seçimi 16 Mart 2012 saat 14: 00-de Valilik Brifing ve Toplantı Salonunda yapılacaktır. Eğer salt çoğunluk sağlanmaz ise çoğunluk aranmaksızın 02 Nisan 2012 saat 14: 00 de Valilik Brifing ve Toplantı Salonunda yapılacaktır."
Savaşçıoğlu, yapılan seçim sonucu belirlenen temsilciler ile kurum ve kuruluşlardan tarafından belirlenecek temsilcilerden sonra Müteşebbis heyetin Nisan ayı içerisinde Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyelerini belirleyeceklerini kaydetti.
- KİLİS