Konak'ta Minik Sporcuların Forma Sevinci

Son Güncelleme:

İzmir’de, Konak Belediyesi’nin 19 okulda yürüttüğü spor okulu projesi kapsamında 320 öğrenciye spor malzemesi yardımı yapıldı.

İzmir'de, Konak Belediyesi'nin 19 okulda yürüttüğü spor okulu projesi kapsamında 320 öğrenciye spor malzemesi yardımı yapıldı.


Hayata geçirdiği spor okulları projesiyle sporu yaygınlaştırarak, sağlıklı nesillerin yetişmesini hedefleyen Konak Belediyesi, binlerce öğrencinin ihtiyacı olan spor malzemelerini ücretsiz karşılamaya devam ediyor. Konak Belediyesi Spor Müdürlüğü'nce, ilçe genelindeki 19 okulda yürütülen proje kapsamında son olarak 19 Mayıs İlk ve Ortaokulu'nda spor eğitimi alan toplam 320 öğrenciye malzeme yardımı yapıldı. Formadan futbol topuna kadar minik sporcuların ihtiyacı olan tüm malzemeler okul bahçesinde düzenlenen törenle verildi. Törene Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yasin Koç, İlçe Halk Eğitim Müdürü Yasin Öztürk, 19 Mayıs İlkokul Müdürü İbrahim Başdaş ile 19 Mayıs Ortaokulu Müdürü Figen Altürk katıldı.


Formadan topa ihtiyaç duydukları tüm spor malzemeleri karşılanan 320 öğrencinin mutluluğu yüzlerine yansıdı. Başkan Pekdaş'ı karşılarında gören minik öğrenciler, 'En büyük başkan bizim başkan' tezahüratlarıyla sevgilerini gösterdi. Spor okullarına gelen minik öğrencilere yönelik yapılan desteklerin süreceğini belirten Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, "Sizlerin spor yapması, sağlıklı birer birey olarak yetişmesi bizler için çok önemli. Bu nedenle destekte bulunmaya devam edeceğiz. Hepinize başarılar diliyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA