Korgeneral Ağar, Vali Mustafa Toprak'a Veda Ziyaretinde Bulundu
Bir yıldan beri Diyarbakır'da görev yapmaktayken emekliliğini isteyen 2.Hava Kuvveti Komutanı Korgeneral Mehmet Veysi Ağar Vali Mustafa Toprak'a veda ziyaretinde bulundu.
Bir yıldan beri Diyarbakır'da görev yapmaktayken emekliliğini isteyen 2. Hava Kuvveti Komutanı Korgeneral Mehmet Veysi Ağar Vali Mustafa Toprak'a veda ziyaretinde bulundu.
Diyarbakır'daki görev süresini tamamlayan 2. Hava Kuvveti Komutanı Korgeneral Mehmet Veysi Ağar'ı makamında kabul eden Vali Mustafa Toprak görevde bulundukları süre içerisinde göstermiş oldukları başarılı çalışmalardan dolayı Korg. Mehmet Veysi Ağar'ı tebrik etti. Korgeneral Mehmet Veysi Ağar da Diyarbakır'da bulunmaktan, Diyarbakır gibi kadim bir kentte ekibi ile hizmet etmekten büyük bir memnuniyet duyduğu ifade etti ve Diyarbakır'da sağlanan uyum ve koordinasyondan dolayı Vali Toprak'a teşekkür etti.
Ziyaret sonunda Vali Mustafa Toprak, Korgeneral Mehmet Veysi Ağar'a Diyarbakır'ın tarihi, kültürel, sanat ve inanç değerlerini tanıtan kitaplarından oluşan kitap setlerini hediye ederek ziyaret anısına bir plaket takdim etti. - DİYARBAKIR