Kozluk'ta Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Sona Erdi
Kozluk Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen voleybol turnuvası sona erdi.
Kozluk Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen voleybol turnuvası sona erdi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Spor Salonunda 15 takımın katıldığı turnuvanın final maçında Soma Tosunpınar birinci, Kaymakamlık Spor ikinci, 29 Ekim Ortaokulu üçüncü oldu.
Kaymakam Orhan Aktürk, turnuvayla ilgili yaptığı açıklamada, amaçlarının spor yapmanın ötesinde kamu kurum ve kuruluşlarıyla vatandaşın birlik ve beraberliğine katkı sağlamak olduğunu belirtti.
Turnuvaya gösterilen ilginin sevindirici olduğunu ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Oktay Aras da bu tür etkinliklerin spor kültürüne olumlu katkı sağladığını söyledi.
Aras, bu tür organizasyonların toplumu spora teşvik ettiğini ve vatandaşlar arasındaki iletişimi güçlendirdiğini kaydetti.
Turnuvada dereceye giren sporculara çeşitli hediyeler verildi. - Batman