Kremlin'de, Devlet Başkanlığı Muhafız Alayı Töreni Düzenlendi
Kremlin'de düzenlenen Rusya Devlet Başkanlığı Muhafız Alayı nöbet devir teslim ve geçit törenleri basına açıldı.
Rusya'nın başkenti Moskova'da Devlet Başkanlığı Muhafız Alayı'nın nöbet devir-teslim ve geçit törenleri halka ve basın açık gerçekleştirildi.
Kremlin Sarayı'nda düzenlenen törene, atlı ve yayaların oluşturduğu Kremlin Muhafız Alayı askerleri katıldı. Muhafız Alayı'nın geçit töreninde Başkanlık Orkestrası da görev aldı.
Rusya'nın en elit askerleri kabul edilen ve Devlet Başkanı Vladimir Putin'in çalışma ofisinin bulunduğu Kremlin Sarayı'nı korumakla görevli alayın geçit törenini çok sayıda vatandaş ilgiyle izledi.
Kremlin Sarayın'da geleneksel olarak her hafta düzenlenen nöbet devir-teslimi ve geçit göreni zaman zaman basına ve halka açık gerçekleştiriliyor. Kremlin Muhafız Alayı, bugün düzenlenen törenle 2014 yılı için ilk kez kapılarını basına açmış oldu. - Moskova