Lukaku-Hazard A.ş: 0-2

Son Güncelleme:

2014 Dünya Kupası için hazırlıklarına devam eden Wilmots yönetimindeki Belçika, Friends Arena'da İsveç ile karşılaştı.


Dünya Kupası #39;na gitme şansını Portekiz karşısında kaybeden İsveç, Belçika karşısında tutunamadı ve maçı 2-0 kaybetti. Erkan Zengin ve Jimmy Durmaz ilk 11 #39;de başladı.


Karşılaşmaya iyi başlayan Belçika, 34. dakikada yıldız oyuncu Lukaku ile 1-0 öne geçti. Boşluğu değerlendiren Lukaku, ceza sahasına girmeden harika bir plase yaptı ve golünü atmayı başardı. İlk yarı bu golle 1-0 sona erdi.


İsveç, ikinci yarıda da toparlanamadı. Jimmy Durmaz 90 dakika sahada kalırken Erkan Zengin 72. dakikada yerini Elmander #39;e bıraktı. Maçta üstün giden Belçika, 78. dakilada Eden Hazard #39;ın attığı golle durumu 2-0 yaptı ve 90 dakika bu sonuçla noktalandı.


Kaynak: Goal.Com