Maliye Bakanlığı, Taraf Gazetesi Haberini Yalanladı
Son Güncelleme:
Maliye Bakanlığınca, "AK Müfettişler lojmanda seçildi" haberinin tamamen asılsız ve yalan içerikle yazıldığı bildirildi.
Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, bugünkü Taraf gazetesinde "AK Müfettişler lojmanda seçildi" başlıklı haber yayınlandığı hatırlatıldı.
Açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Bugün Taraf gazetesinde 'AK Müfettişler lojmanda seçildi' başlığı ile yalanlanmış bir haberin belli bir amaç doğrultusunda devam ettirildiği görülmüştür.
Gazetecilik ilkeleri çiğnenerek, tamamen asılsız ve yalan içerikle yazılmış bu haber, tüm unsurları ile hayal ürünü olup, masa başında kurgulanmış, çirkin bir iftira niteliği taşımaktadır. Taraf gazetesinin bu haberi imzasız bir şekilde, gazetede yayımlaması da maksatlı bir şekilde kamuoyunun zihnini karıştırmaya dönük bir amaç taşıdığını da açıkça göstermektedir."
Kaynak: AA