Maltepe'de Bir Kişi Otomobilinin İçinde Öldürüldü

Son Güncelleme:

Maltepe'de bir kişi, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından otomobilinin içerisinde silahla vurularak öldürüldü.

Maltepe'de, Sinan Tanış (39) adlı kişi, otomobilinin içinde kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Tanış'ın vücuduna 4 mermi isabet ettiği belirlenirken,polis, olayın daha önce İzmir'de işlenmiş bir cinayetle ilgisi olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

KİMLİĞİ BELİRSİZ KİŞİ KURŞUN YAĞDIRDI

Olay, Maltepe Feyzullah Mahallesi, Bostan Sokak'ta saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 39 yaşındaki Sinan Tanış, 34 EM 4153 plakalı otomobiliyle sokaktan geçiyordu. Bu sırada, kimliği belirsiz bir kişi, otomobilin sol kısmından içeriye kurşun yağdırdı.

ŞAPKALI SALDIRGAN KAÇTI

Şapkalı olduğu belirtilen saldırgan ara sokaklara kaçarak izini kaybettirirken, silah seslerini duyan çevredeki kişiler polise haber verdi.

BEYNİNE 2, KALBİNE VE KARNINA TEK KURŞUN

İhbar üzerine olay yerine 112 sağlık ekipleri ve polis ekibi geldi. Sağlık ekibi, yaptığı incelemede, Tanış'ın beynine 2, kalbine ve karnına birer kurşun isabet ettiğini ve olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

POLİS BAŞKA BİR CİNAYETLE İLGİSİ OLABİLECEĞİNDEN ŞÜPHELİ

Daha sonra, Olay Yeri İnceleme ekipleri sokağa gelerek otomobilin içinde ve çevrede inceleme yaptı.

Polisin, olayın, daha önce İzmir'de işlenmiş bir cinayetle ilgisi olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: DHA