Marmaray Yenikapı istasyonunda bir kişi raylara atlayarak intihar etti! Yapılan açıklamada seferlerin tek hat üzerinden sürdüğü bildirildi

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

Marmaray Yenikapı istasyonunda saat 13.26'da bir kişi, raylara atlayarak intihar etti. Marmaray'dan yapılan açıklamada, "Trenlerimiz Kazlıçeşme-Üsküdar arasında tek hattan gecikmeli olarak işlemektedir." denildi.

Marmaray'ın Twitter'dan hesabından yapılan paylaşımda; "Saat 13.26'da Marmaray Yenikapı durağında yaşanan üzücü bir intihar olayı nedeniyle trenlerimiz Kazlıçeşme- Üsküdar arasında tek hattan gecikmeli olarak işlemektedir" denildi. Peronda bir süre bekledikten sonra raylara yönelen bir şahsın, trenin altında kalarak can verdiği öğrenildi.

"SEFERLERİMİZ NORMALE DÖNMÜŞTÜR"

Ekiplerin çalışmaları sonrası Marmaray'dan yapılan son açıklamada seferlerin normale döndüğü belirtilerek, "Marmaray trenlerimiz saat 15.15 itibarıyla çift hattan işletilmeye başlanmış, seferlerimiz normale dönmüştür" ifadelerine yer verildi.