MHP Seçim Bürosu Açılışındaki Silahlı Saldırı
Alanya'da, MHP Esenyurt seçim irtibat bürosuna düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Akyıldız için gıyabi cenaze namazı kılındı.
MHP Esenyurt seçim irtibat bürosuna düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden basın danışmanı Cengiz Akyıldız için Alanya'da gıyabi cenaze namazı kılındı
MHP ilçe başkanlığı ve Ülkü Ocakları Alanya Şubesi öncülüğünde, Yeni Cami önünde toplanan ve aralarında MHP Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Yıldız, İlçe Başkanı Cafer Uyar'ın da olduğu grup, ikindi namazının ardından MHP'nin Esunyurt'taki seçim irtibat bürosuna düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Akyıldız için gıyabi cenaze namazı kıldı.
Namazın ardından Atatürk anıtına yürüyen grup adına açıklama yapan ilçe başkanı Uyar, üzüntülerinin büyük olduğunu söyledi.
MHP ve ülkücü camiaya yapılan her türlü saldırıyı, Türk milletine yapılan bir saldırı olarak gördüklerini dile getiren Uyar, "Bu saldırı demokrasiye yapılan saldırıdır" dedi. - Antalya