Milli Eğitim Bakanı 15 Temmuz Şehitliği'ni ziyaret etti

Son Güncelleme:

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Karşıyaka Mezarlığı'ndaki şehitliği ziyaret ederek, şehit yakınlarına başsağlığı diledi. Tören sırasında Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edildi ve Bakan Tekin, şehitlerin kabirlerine karanfil bıraktı.

Milli Eğitim Bakanı (MEB) Yusuf Tekin, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin 8. yılı dolayısıyla, 15 Temmuz Şehitliği'ni ziyaret etti.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Karşıyaka Mezarlığı'ndaki şehitliği ziyaret eden Tekin, şehit yakınlarına başsağlığı diledi.

Şehitler için Kur'an-ı Kerim okunarak, dualar edilen törende, Bakan Tekin, 15 Temmuz'da şehit olan vatandaşların kabirleri ile Polis Şehitliği'ndeki kabirlere karanfil bıraktı. ???????

Kaynak: AA