Milli Maçta İsrail Protesto Edildi

Son Güncelleme:

Ercan ATA - ANKARA / DHA Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın 2017 FIBA Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri H Grubu'nda İsrail ile oynayacağı maç öncesi salonda bulunan bir grup İsrail'i protesto etti.

Ercan ATA - ANKARA/ DHA


Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın 2017 FIBA Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri H Grubu'nda İsrail ile oynayacağı maç öncesi salonda bulunan bir grup İsrail'i protesto etti.


Ankara Arena Spor Salonu'nda İsrail'in milli marşının okunduğu esnada 6-7 kişilik bir grup, Filistin bayrağı açarak İsrail'i protesto etmeye çalıştı.


Bakan'ın bulunduğu tribünün alt bölümünde gerçekleşen protestoya güvenlik birimleri müdahale etti. Bakan daha sonra bulunduğu bölümden ayrılarak güvenlik zaafının ve olayın nasıl yaşandığının tepkisini gösterdi.


8 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI


Protestonun ardından salon dışına çıkartılan 8 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.


MAÇ 15 DAKİKA GEÇ BAŞLADI


Bu arada saat 20.00'de başlaması gereken karşılaşma, hakemlerin trafik yoğunluğundan dolayı stada gecikmesi nedeniyle 15 dakika geç başladı.

Kaynak: DHA