Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonası Karaman'da Yapılacak

Son Güncelleme:

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu, Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonası'nın Karaman'da yapılacağını söyledi.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu, Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonası'nın Karaman'da yapılacağını bildirdi.


Aydoğdu, yaptığı yazılı açıklamada, Tekvando Şampiyonası'nın 2-5 Eylül tarihleri arasında Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi (KMÜ) Spor Salonu'nda düzenleneceğini belirtti.


Yaklaşık 70 ilden toplam 3 bin sporcunun şampiyonaya katılacağını ifade eden Aydoğdu, şunları kaydetti:


"Müsabakaya gelecek minik sporcularımızın ilimizde müsabaka boyunca rahat ve huzurlu bir yarışma ortamı için Karaman Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak imkanları sonuna kadar kullanıyoruz. Karaman ilimizin tanıtımı açısından büyük önem taşıyan bu turnuvaya tüm sporseverler davetlidir." - Karaman

Kaynak: AA