Ne Romeo Ne Juliet

Son Güncelleme:

Antik Tiyatro'nun%100 Kalite %100 Kahkaha %100 Keyif ilkesine uygun olarak baştan sonra güleceğiniz ve sonrasında büyük ihtimalle bir kez daha izlemek isteyeceğiniz müzikli bir ziyafet... Dünya edebiyatındaki efsanevi aşkların en bilineni, en edebi ve en ebedi olanıdır belki de Romeo ve Juliet.

Antik Tiyatro'nun


%100 Kalite %100 Kahkaha %100 Keyif ilkesine uygun olarak baştan sonra güleceğiniz ve sonrasında büyük ihtimalle bir kez daha izlemek isteyeceğiniz müzikli bir ziyafet... Dünya edebiyatındaki efsanevi aşkların en bilineni, en edebi ve en ebedi olanıdır belki de Romeo ve Juliet.


Peki kendisine tamamen "yerli" ve "komedi" oyunları sahnelemeyi prensip edinmiş bir tiyatronun oyuncuları bu tragedyayı oynamak isterse, hele hele genel sanat yönetmeninden habersiz tüm bütçeyi bu oyuna yatırırsa ne olur? Yönetmen gelir "yabancı" ve "tregedya" olan "Romeo ve Juliet"i, "yerli" ve "komedi" olan "Ne Romeo Ne Juliet"e çevirir.


Bir oyun yapalım dedik


Shakespeare'den esinlendik.


Trajedi seçtik ama


Yine de gülmek istedik


Düşman aileler var


Birbiriyle savaşır


Bu kavganın ortasında


Kaçak sevgililer var


Gizli gizli oynaşır


Oyunumuz Romeo ve Juliet


Ama ne Romeo ne Juliet


Ne Romeo ne Juliet


Ne Romeo ne Juliet


Sevginin en vurgulusu


Aşkların en tutkulusu


Kavganın en vurdulusu


Gelin izleyin dostlar


Komedinin en coşkulusu


W. Shakespeare'in bıraktığı en güzel miraslarından biri olan bu ölümsüz hikayenin çatısını kullanarak, olabildiğince bizden, olabildiğince bizim dilimizden bir yorumla, her repliğini baştan yazarak, müzikal tadında bir oyun hazırladık ve siz değerli izleyicilerimizin beğenisine sunuyoruz.


Gülüşmek üzere…


Yaş Sınırı: 8 yaş ve üstü seyircilerimizin izlemesi tavsiye edilir.


Dekor: Fatih YILMAZ


Işık: Fatih YILMAZ


Oyuncular: Burak Güray YAŞAR, Ezgi Duygu BEKDEMİR, Serkan EKŞİOĞLU, Yasemin ŞAHİN, Serap GÖKÇE, Mehmet YILMAZSOY, Gürcan GÜRPINAR, Gökhan KESKİN, Engin GELİROĞLU, Başak EMİNOĞLU, Uğur Kar, Çiğdem AKPINAR, Burcu EROL, Cihad Coşkun


Perde: 3 Perde


Reji Asistani: Yasemin ŞAHİN


Yazan: Mehmet YILMAZSOY


Yöneten: Mehmet YILMAZSOY


Müzik: Bahadır TATAR, Osman BAL, Özlem AYTİMUR


8 yaş ve üstü seyircilerimizin izlemesi tavsiye edilir.

Kaynak: Etkinlik.io