Netanyahu: UCM'nin Tutuklama Emrini Tanımıyoruz

Son Güncelleme:

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin kendisi ve eski Savunma Bakanı Yoav Gallant hakkında verdiği tutuklama emrini tanımayacaklarını açıkladı. Netanyahu, UCM'nin taraflı olduğunu savunarak, hayali suçlamalarla karşı karşıya kaldıklarını iddia etti.

İSRAİL Başbakanı Binyamin Netanyahu, UCM'nin kendisi hakkında verdiği tutuklama emrini tanımayacaklarını söyledi.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin (UCM) kendisi ve eski Savunma Bakanı Yoav Gallant hakkında tutuklama emri verdiği kararı tanımayacaklarını belirtti.

Netanyahu, yaptığı açıklamada, UCM'nin taraflı olduğunu söyleyerek, kendisi ve Gallant'a hayali suçlar yönelttiğini iddia etti. Netanyahu, söz konusu kararı tanımadıklarını ve tanımayacaklarını ifade etti.

Kaynak: DHA