Öğrencilere Arkadaşlık İlişkileri Anlatıldı

Son Güncelleme:

Kaman ilçesinde KYK'da kalan öğrencilere, "Arkadaşlık İlişkileri ve Takımdaşlık" konulu seminer verildi.

Kaman ilçesinde, Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) ait yurtlarda kalan kız ve erkek öğreniclere "Arkadaşlık İlişkileri ve Takımdaşlık" konulu seminer düzenlendi.


KYK Yurdu Konferans Saolu'nda düzenlenen semineri, Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Besim Yıldırım verdi.


Yıldırım, arkadaşlık ilişkileri ve dost kavramının öğrencilere, üniversite yıllarında, okul ve yurt ortamında kurdukları arkadaşlığın ve edindikleri sosyal çevrenin, iş hayatına başlama süreci ve devamında kazandıracağı avantajlarıyla ilgili konuları anlattı.


Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Yldırım, "Arkadaş, hayatımızın her döneminde var olup, sosyal ve duygusal gelişiminin temellerinden biridir" dedi. - Kırşehir

Kaynak: AA