Olcan: Lider Bitirmek İstiyoruz

Son Güncelleme:

Legia Varşova maçında Trabzonspor'un ikinci golünü atan Olcan, grubu lider bitirip iyi bir kura çekmek istediklerini belirtti.

Trabzonspor'un orta saha oyuncu Olcan Adın, Legia Varşova maçının ikinci yarısında istedikleri oyunu ortaya koyduklarını söyledi.

Karadeniz ekibinin 2-0'lık skorla galip geldiği Legia Varşova maçında, 28 yaşındaki oyuncu 79. dakikada takımının ikinci golünü kaydetmişti.

Olcan maçtan sonra verdiği demeçte, "İlk yarı bizim açımızdan sıkıntılı geçti. Önce Onur, sonra da Bamba sakatlandı. Ama ikinci yarıya etkili başladık. Rakibimizin üzerimize geleceğini biliyorduk. İkinci yarıda istediğimiz oyunu ortaya koyarak istediğimizi aldık." şeklinde konuştu.

Gruptan lider olarak çıkmak istediklerinin altını çizen 28 yaşındaki oyuncu, "Bundan sonra iyi bir kura çekip gidebileceğimiz yere kadar gitmek ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal.Com