Önce taciz sonra darp... Yolda yürüyen genç kızlara saldırı anı kamerada
- Önce taciz sonra darp... Yolda yürüyen genç kızlara saldırı anı kamerada Hatay'ın İskenderun ilçesinde iki genç kız, kaldırımda yürürken bir kişinin sözlü tacizine ve fiziki saldırısına uğradı Olay, İskenderun'un en işlek caddelerinden olan Prof. Muammer Aksoy Caddesi üzerinde yaşandı.
- Önce taciz sonra darp... Yolda yürüyen genç kızlara saldırı anı kamerada
HATAY - Hatay'ın İskenderun ilçesinde iki genç kız, kaldırımda yürürken bir kişinin sözlü tacizine ve fiziki saldırısına uğradı
Olay, İskenderun'un en işlek caddelerinden olan Prof. Muammer Aksoy Caddesi üzerinde yaşandı. İddiaya göre iş yerinden molaya çıkan iki genç kız, markete gittikleri sırada kaldırımda duran bir kişi tarafından önce sözlü ardından fiziki saldırıya maruz kaldı. Çevredeki vatandaşların yetişmesi ile genç kız saldırganın elinden kurtarıldı. Olay yerine gelen polis şüpheli A.Ç yi gözaltına aldı. Saldırıdan dolayı psikolojisinin bozulduğunu söyleyen E.Ö olay anını anlattı. Şahsın kendilerine önce sözlü olarak çirkin sözler sarf ettiğini ardından da saldırarak darp ettiğini belirten .E.Ö, "Bana saldırdı saçımdan tutup yere attı yüzüme yumruk atmaya başladı yerde sürükledi. Bu şahıs serbest kalırsa ben ne yapacağım bana tekrar saldırır diye korkuyorum. Nasıl işe gidebileceğim nasıl çarşıda dolaşacağım korkuyorum lütfen gereği yapılsın" dedi.
Olaydan sonra gözaltına alınan ismi açıklanmayan şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.