Onu Hiç Böyle Görmediniz

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

Davutoğlu, Ekvador Dışişleri, Ticaret ve Entegrasyon Bakanı Patino ile İspanyolca "Bessame Mucho" şarkısını söyledi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, Ekvador Cumhurbaşkanı onuruna verdiği yemekte Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ekvador Dışişleri, Ticaret ve Entegrasyon Bakanı Patino ile birlikte sahnede "Bessame Mucho" şarkısını söyledi.


KONUK BAKANI KIRAMADI


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, Ekvador Cumhurbaşkanı Rafael Correa Delgado onuruna verdiği akşam yemeğinde, Ekvador Dışişleri, Ticaret ve Entegrasyon Bakanı Patino'ya, Bakan Davutoğlu da eşlik etti.


Bakan Ricardo Patino, Çankaya Köşkü'ndeki yemeğe katılanlara ülkesinin şarkılarından küçük örnekler sundu. "Bessame Mucho" şarkısını, Yasuni ITT Girişimi Devlet Sekreteri İvonne Baki ile seslendiren Patino, sağında oturan Dışişleri Bakanı Davutoğlu'na dönerek birlikte sahneye çıkmayı teklif etti.


Mevkidaşını kırmayarak Patino ile sahneye çıkan Davutoğlu, eline aldığı İspanyolca sözlerle şarkıyı seslendirdi. Bu sırada konuk Cumhurbaşkanı Correa da oturduğu yerden şarkıya eşlik etti.


ERDOĞAN TEBRİK ETTİ: ÇOK GÜZEL SÖYLEDİN

Şarkıyı bitirdikten sonra yerlerine geçen iki bakan, alkışlara "Gracias" diyerek teşekkür etti.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da Davutoğlu'na "Tebrik ediyorum. Çok güzel söyledin" diye iltifat etti.

Kaynak: AA