Son dakika haberi... YENİDOĞAN BEBEKLER VİNÇLE İNDİRİLDİ, YANGIN KONTROL ALTINDA

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

Son dakika gündem haberi... MARDİN'in Artuklu ilçesinde bir özel hastanede yangın çıktı.

MARDİN'in Artuklu ilçesinde bir özel hastanede yangın çıktı. Hastalar tahliye edilirken, itfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

Artuklu ilçesi 13 Mart Mahallesi'ndeki bir özel hastanede henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yoğun bakım ünitesinde ve servislerde yatan hastaların tahliyesi sürerken, itfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor. İl Sağlık Müdürü Saffet Yavuz da hastaneye gelerek yangınla ilgili bilgi aldı.

MARDİN'DE ÖZEL HASTANEDE YANGIN (2)

YENİDOĞAN BEBEKLER VİNÇLE İNDİRİLDİ, YANGIN KONTROL ALTINDA

Mardin'in Artuklu ilçesinde özel hastanede çıkan yangın kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ederken, hastaların tahliyesi devam ediyor. En üst katta bulunan yenidoğan bölümündeki bebekler vinç yardımıyla itfaiye ve sağlık görevlileri nezaretinde indirildi. Tahliye edilen bebekler ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. (DHA)

Kaynak: DHA