Patronuna Kızdı, 8'inci Kat Penceresine Çıktı

Son Güncelleme:

Antalya'da çalıştığı işyerinden ayrılırken patronunun telefonunu almasına sinirlenince bir dershanenin 8'inci kat penceresine çıkan Mahsun T., 45 dakikada ikna edildi.

Muratpaşa İlçesi, Kazım Özalp Caddesi'ndeki bir dershaneye saat 13.00 sıralarında gelen ve görevlileri kandırıp 8'inci kata çıkan Mahsun T., kafasına Türk bayrağı sarıp pencereye çıktı.

POLİS VE İTFAİYE ÇEVREDE ÖNLEM ALDI

Burada bağırmaya başlayan Mahsun T.'yi görenler, durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis çevre güvenliği alırken, itfaiye ve sağlık ekipleri önlem alıp beklemeye başladı.

Mahsun T., polisten olay yerine savcının çağrılmasını istedi. Sarısu sahilinde bir kamp alanında çalıştığını, patronunun kendisini döverek telefonunu aldığını iddia eden Mahsun T., yaklaşık 45 dakikanın sonunda pencereden inmeye ikna oldu. Polis merkezine götürülen Mahsun T.'nin ifadesine başvurulacağı belirtildi.

Kaynak: DHA