Pazarlar'da 3 Köy ve Mahalle Yolu Ulaşıma Kapandı

Son Güncelleme:

Pazarlar'da, kar yağışı ve tipi nedeniyle 3 köy ve mahalle yolu ulaşıma kapandı.

Pazarlar'da, kar yağışı ve tipi nedeniyle 3 köy ve mahalle yolu ulaşıma kapandı.


Dün akşam başlayan ve aralıklarla etkili olan yağış ve tipi nedeniyle kar kalınlığı, ilçe merkezinde 15, yüksek kesimlerde 35 santimetreye ulaştı.


Pazarlar'ı Simav ve Gediz'e bağlayan karayollarında ulaşım güçlükle sağlanırken, Tepe ve Saray köy ile Sofular beldesi Kepez Mahallesi yolları ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi ekipleri, yolları açmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye ekipleri de ilçe merkezinde yol açma ve tuzlama çalışması yapıyor.


Pazarlar-Simav ve Pazarlar-Gediz karayollarında bazı araçların kayması sonucu trafikte kısa süreli aksamalar yaşandı. Yetkililer, sürücülere, zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları ve araçlarında zincir, takoz, çekme halatı bulundurmaları yönünde uyardı.


- KÜTAHYA

Kaynak: AA